Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.05.2011 10:39 - SALTRIVER отново в студио след едногодишно отсъствие
Автор: saltriver Категория: Музика   
Прочетен: 1936 Коментари: 1 Гласове:
0

Последна промяна: 31.05.2011 10:40


Цитирано от www.playgroundbg.com


Новите песни на българската рокгрупа SALTRIVER са на път да станат факт. След едногодишно отсъствие групата се завърна на сцена, а вече подготвя и новият си продукт. В момента се записват две нови песни, като работното заглавие на сингъла е "You and Alcohol". Втората песен, която ще влезе в предстоящото EP е само минута и половина, но много фенове на групата ще останат изненадани от резкия завой. С двамата нови членове в групата, Моци на барабаните и Иво на баса, групата има ново звучене и по всичко личи, че момчетата ще поемат в нова посока.

"Опитваме се да не изневеряваме на практиката си, всяка нова песен, да е различна от всичко, което сме правили досега. Разбира се това малко обърква публиката ни, но преди всичко се стараем да доставим удоволствие на самите себе си и ако ние сме удовлетворени от продукта, то със сигурност и нашите фенове ще останат. А се надяваме и сновите ни неща да привлечем още по-широк кръг публика.". споделят момчетата от SALTRIVER.

Досегашното творчество на бандата може да чуете и да си изтеглите безплатно от официалния им сайт: http://saltriverbg.com

 

image



Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - IuVexpPVP
02.07.2011 01:42
This makes eveyrthnig so completely painless.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: saltriver
Категория: Музика
Прочетен: 217545
Постинги: 149
Коментари: 722
Гласове: 9336
Архив