Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.06.2012 21:10 - Какво готвим лятото
Автор: saltriver Категория: Музика   
Прочетен: 2703 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 25.06.2012 21:11


 Тази година се оказа много динамична откъм събития, както за света, така и за нас. Разбира се тези събития за добро или лошо, са двища сила или спирачка за групата.
В крайна сметка последнагта година нахвърлихме куп идеи, от които мислим да направим още нови песни. За съжаление музиката в БГ продължава да е само хоби. Записите в студиата не са евтини, а нашите финансови възможности са доста ограничени.
По тази причина от есента до февруари месец догодина групата ще си даде малко почивка. През това време някои от нас ще закърпят финансовите си дупки - някои в България, други в чужбина, други ще се излежават по плажовете... :)
Но преди да направим тази почивка, възнамеряваме да направим нещо, което да остави във вас глад, да ни чуете отново, когато се завърнем. 
По-долу ви предлагам концертно изпълнение на това, което ще запишем. Вариантът на парчето, който ще чуете е изсвирен почти веднага, след създаването на парчето. Затова и бързам да ви успокоя, че ще има редица козметични промени. В средата или края на юли може да очаквате окончателния вариант и да се надяваме, че ще ви видим отново, когато се завърнем на сцената. :)
P.S. Междувременно не изхвърляме възможността юли месец да се засечем някъде. :)
И не забравяйте да теглите парчетата ни от официалния ни сайт www.saltriverbg.com, за да им научите текстовете. :P




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: saltriver
Категория: Музика
Прочетен: 217361
Постинги: 149
Коментари: 722
Гласове: 9336
Архив