Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.08.2012 10:51 - RHCP все пак избраха една от 15-те български банди да ги подгрява.
Автор: saltriver Категория: Музика   
Прочетен: 2246 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 01.09.2012 13:55

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Явно интернет вече е сила и стига човек да знае как да го използва, гласът му може да бъде чут. За тези, които не знаят за какво става въпрос, може да погледнат материала, който на 26 август постнах и разпространих из всички големи български медии, както и по всички канали на групата: " Red Hot Chili Peppers не харесаха нито една от 15-те БГ банди за съпорт в София?"

Навлякохме си сигурно гнева на SME, но важното е, че все пак стана ясно на всички, че българската музика не е толкова куца, колкото се опитаха да я изкарат. Просто явно никой не си направи труда да прати на мениджърите на RCHP да прослуша въпросните уж 15 групи. Как успяха да решат казуса от SME, все още не знам. Редно е сега обаче, подобно на първото им съобщение, с което гръмнаха всички медии, сега същото да се случи и с второто. Хем момчетата от Q-CHECK ще се радват на добра медийна реклама, хем SME ще измият името на българската музика. 

А ето и официалната новина от вчера: 

Кючек на сцената преди Red Hot Chili Peppers ЧЕСТИТО НА МОМЧЕТАТА ОТ Q-CHECK. Нека утре всички отидем в 16 ч., за да ги чуем и да повярваме, че все пак българската музика съществува. :)

P.S. Всъщност недоразумение пак има. Q-CHECK ще свирят в 16 ч. пред залата, а залата отваря врати в 18 ч. Аз на това не му викам съпорт, а измъкване от ситуацията, от страна на СМЕ.

 






Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: saltriver
Категория: Музика
Прочетен: 217539
Постинги: 149
Коментари: 722
Гласове: 9336
Архив